Loading
Casual autumn outfit

  http://maggyplaton.com/casual-autumn-outfit/

  Hey, care este cel mai comod outfit după părerea voastră?!

  Pentru mine este unul casual, fără tocuri, fuste și top-uri scurte. Săptămâna trecută am trecut pe la Sofi&Co shop ca să văd ce hăinuțe mai au și ca de fiecare dată nu am putut ieși cu mâna goală de acolo.  Mi-am găsit cel mai comod și stilat outfit pentru serviciu, este vorba despre cămașa oversized care nu se va demoda niciodată pentru că este vaporoasă și oferă un aer mai special ținutei, blugii negri care sunt versatili și îi poți asorta cu orice cămașă, pulover sau sacou și cei mai geniali sneakerși pe care i-am purtat vreodată, sunt cei fără de șireturi!!!

  N-am crezut niciodată că voi fi îndrăgostită de stilul casual, pentru că mai mereu purtam tocuri și rochițe, fustițe. Iar acum sincer, ador comoditatea și mersul pe jos, această ținută este numai bună pentru călătorii și serviciu, sigur dacă nu aveți o uniformă specială. Dacă dress-code-ul de la locul de muncă nu este foarte rigid și nu aveți contact direct cu clienții, vă puteți permite să purtați și haine ceva mai lejere, atunci puteți adopta pentru stilul casual.

  Nuștiu cum voi, dar eu urăsc uniformele și job-urile la 4 ace, de parcă cineva îți dictează în fiecare dimineață cum să te îmbraci, e chinuitor și obositor să te vezi în oglindă zi de zi la fel, într-o rutină nebună în care numeri orele și secundele până a merge acasă, dacă simțiți un astfel de sentiment e timpul potrivit de a pleca de acolo, căci voi nu aveți nevoie de o astfel de viață..

  Munciți mai puțin și trăiți mai mult!

  Words Minimum :
  Comments